WAAROM VUB?

Toffe collega's, heel wat voordelen en een divers jobaanbod.

WAAROM VUB?

 

 

 

 

 

 

 

 

5 REDENEN WAAROM HET BIJ ONS FIJN WERKEN IS

Naast een topjob, betrokken omgeving en fijne collega’s zijn er nog veel meer redenen om de VUB-familie te vervoegen.
Dit zijn er alvast 5.

1. De VUB is … anders

Oké, dat zegt elke universiteit misschien. Maar bij ons voel je het aan den lijve als je toekomt op een van onze campussen: een erg verscheiden en progressieve community met een sterk engagement ten opzichte van de samenleving. Begaan waar het kan, kritisch waar het moet.

2. Extralegale voordelen

Een greep uit de extra's bovenop je loon: 100% terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, een fietsvergoeding, ecocheques, een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering inclusief een verzekering gewaarborgd inkomen (afhankelijk van je statuut), voordelig eten in het campusrestaurant, ...

3. Je gezondheid voorop

Om geest en lichaam scherp te houden, krijg je voordelige medische bijstand, een fitheidstest als je bij ons start, een griepvaccin, sterk afgeprijsde sportmogelijkheden, korting in de fitness, toegang tot het zwembad op de campus enzovoort.

 

Dokters, tandartsen en specialisten? Je vindt ze op of rond onze VUB-campussen. Meer info

 

4. Respect voor je privé

Werk is er volop aan de VUB. Maar we doen er alles aan om je werk-privébalans te respecteren. Waar mogelijk, promoten we thuiswerk of flexibele uren. Bij ons krijg je ook als fulltimer 35 dagen verlof.

 

Daarnaast bieden we ook sport- en projectkampen aan voor kinderen van personeelsleden (vanaf 3 jaar t/m 15 jaar) gedurende de paas -en zomervakantie.

 

5. Voortdurend bijleren

Bij de VUB hechten we veel waarde aan de ontplooiing van onze medewerkers. Hoe kan het ook anders aan een universiteit? We doen ons uiterste om je alle kansen te bieden waardoor jij kan blijven groeien en bijleren. Bewust nadenken over je loopbaan en eigen initiatief moedigen we sterk aan. Wil je graag weten welke opleidingen momenteel in ons aanbod zitten? Neem een kijkje op de site van ‘VUB LRN’.

LIJKEN DEZE VOORDELEN JE WEL WAT?

Word onze collega.